Eni elektriciteit en gas

Eén van onze belangrijke partners is Eni. Wij als Burmex fungeren als raadgever die u bijstaat bij al uw vragen i.v.m. uw energie facturen. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe aansluiting en wij zorgen ervoor dat alles vlot opgevolgd wordt.

Waarom kiezen voor Eni?

Onze klanten op de eerste plaats

Bij Eni draait het rond de klant. U bent onze prioriteit. En dat maken we waar in alle facetten van onze dienstverlening. Elke dag opnieuw. Precies daarom zijn we 24 uur per dag en 7 dagen op 7 bereikbaar. Telefonisch elke werkdag van 8 tot 20 uur, en op zaterdag van 9 tot 13 uur. Hebt u ons buiten die uren nodig ? Kies dan voor de optie ‘bel me terug’. We nemen dan zelf contact met u op en streven ernaar u de volgende werkdag een oplossing te bieden. Zo weet u altijd snel hoe en wanneer alles voor u geregeld wordt. En daar nemen we uitgebreid onze tijd voor.

In alle vertrouwen

Eenvoud begint met te zeggen wie we zijn. U wordt lid van een grote familie. Wereldwijd vertrouwen meer dan 9 miljoen klanten op Eni. Onze missie : u de beste en vooral eenvoudigste energieoplossingen bieden. Eni is een van de belangrijkste Europese spelers op de gas- en elektriciteitsmarkt. Ook in België heeft Eni al meer dan 10 jaar ervaring, met 600.000 klanten bij gezinnen, professionals en bedrijven. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over de bevoorrading : Eni is een grote groep met eigen gasproductie wereldwijd.

Vernieuwende oplossingen die het verschil maken

In een mensenleven verandert er heel wat. We groeien op, gaan op eigen benen verder, trouwen, krijgen kinderen, die wat later weer het nest verlaten, en alles wat daar tussenin kan gebeuren. Onze levens veranderen, en dus ook ons energieverbruik. Eni ontwikkelde volumeschijven zodat de uurtarieven zich aanpassen aan uw behoeften en zodat u nooit te veel betaalt. En u moet daar zelf niets voor doen: wij doen het automatisch voor u.

 

Aansluiten en product informatie van Eni
Aansluiten en product informatie van Eni